Ja, ik wil een brochure

Ambachtelijk
handwerk

Ecologisch
verantwoord

Hoogwaardige
recreatiewoning

Chalet in Delft?

Wij bouwen door heel Nederland en zelfs daar buiten. Van Arragon Chalet-Bouw is een ervaren chaletbouwer van exclusieve en betaalbare chalets. Alle door ons gebouwde chalets zijn uniek in ontwerp, gemaakt volgens de specificaties van onze klanten en met groot vakmanschap gebouwd. We bouwen alleen met natuurlijke materialen en isoleren damp-open.

Eigen ontwerp?

In de chaletbouw is het gebruikelijk om te werken met vaste modellen. Hierbij heeft u wel opties maar bent u altijd gebonden aan de vaste modellen. Bij Van Arragon Chalet-Bouw bouwen we de chalet volledig naar uw wensen; dit geeft u alle vrijheid. Ontdek de ontwerper in u en ga met ons dit prachtige traject in.

Damp-open isoleren?

Bij damp-open isolatie zorgen we ervoor dat uw chalet kan ‘ademen’. In de traditionele woningbouw wordt de woning ‘afgesloten’ met een plastic laag (folie). Vergelijk het met vers warm brood; Als u bij de echte warme bakker een vers brood koopt, dan kan dit op 2 manieren worden verpakt. Als het brood in een plastic zak wordt verpakt, beslaat de plastic zak, als het brood vers en nog een beetje warm is. Doordat het vocht niet weg kan, zal de korst van het brood zacht worden, waarschijnlijk al voordat u thuis bent. Als de bakker het brood in een papieren zak verpakt, (papier is ook een “ademend” materiaal), zal het brood bij thuiskomst nog een vers en knapperig korstje hebben. Omdat een papieren zak “ademend” is, kan het vocht door de zak naar buiten, dit is ook het geval bij damp-open bouwen.

Ambachtelijk vakmanschap

Onze liefde voor hout en het gebruik van natuurlijke materialen ziet u terug in onze chalets. Van het ontwerp tot en met de bouw, de oplevering en daarna mag u van ons verwachten dat wij aandacht hebben voor uw wensen en met net zoveel aandacht aan uw chalet werken als waarmee u er later gebruik van maakt.

Wilt u ook ontspannen in uw eigen chalet in Delft? Neem gerust contact op via info@chalet-bouw.nl of +31 (0) 622 970 227.

Onze specialiteiten

Chalet-Bouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten chalet

Een recreatiewoning moet rust, warmte en een geborgen gevoel geven, vinden wij. Er mag iets van uzelf inzitten. En als u de keuze maakt, moet het ook helemaal worden zoals u het zich voorstelt. Want uiteindelijk gaat het erom dat u ervan geniet. Hout is daarvoor bij uitstek geschikt.

Houtstapelbouw

chalet in amsterdam

Een duurzaam en verantwoord houten chalet bouwen

Een chalet met een houtskelet, gestapeld hout, of met ronde houtstammen? Iedere bouwmethode geeft uw recreatiewoning een unieke, eigen uitstraling. Door ons gebruik van duurzame materialen bent u verzekerd van ecologisch verantwoord recreëren.

Rondstambouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Wilt u zelf uw houten recreatiewoning in elkaar zetten? Met Van Arragons doe-het-zelf-pakketten zet u uw droomchalet helemaal naar uw hand. Doordat u iedere plank en schroef kent, is uw chalet nog meer van u. Dat geeft enorme voldoening, trots en rust.

Mantelzorgwoning

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Zoekt u een mantelzorgchalet of een mantelzorgwoning met veel comfort, passend in uw omgeving en ontworpen naar uw eigen wensen en behoeften? Dan is Van Arragon Chalet-Bouw u graag van dienst. Al onze mobiele chalets zijn standaard geschikt als mantelzorgchalet.