Ecologisch gebouwd

Ecologische chalets

Van Arragon Chalet-Bouw maakt, voor zover mogelijk, gebruik van natuurlijke of recyclebare materialen bij de bouw van uw chalet. Een gezond binnenklimaat is een belangrijke voorwaarde bij het gebruik van uw chalet. Hierbij is veel mogelijk. Wilt u afgeschermde elektra kabels of een netvrijschakelaar in verband met gevoeligheid voor elektromagnetische velden, dan is dit mogelijk en voor ons niet nieuw. Onze klanten hebben vaak specifieke wensen met betrekking tot een gezond leefklimaat.

Natuurlijke materialen de standaard

Het gebruik van natuurlijke materialen is bij Van Arragon Chalet-Bouw de standaard. Wij gebruiken geen glas- of steenwol of isolatiematerialen die gemaakt worden van aardolie.
Producten gebaseerd op aardolie (voor isolatie of als gevelbekleding) zijn naar onze mening niet duurzaam en belasten het milieu en de gezondheid van de bewoner.
Door te isoleren met natuurlijke isolatiematerialen is het ook mogelijk om damp-open te isoleren. Zie onze pagina met uitleg hierover.

Hebt u vragen of wilt u speciale wensen bespreken, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.