Mantelzorgchalet

Comfortabel mantelzorgchalet op maat

Zoekt u een mantelzorgchalet of een mantelzorgchalet met veel comfort, passend in uw omgeving en ontworpen naar uw eigen wensen en behoeften? Dan is Van Arragon Chalet-Bouw u graag van dienst. Al onze mobiele chalets zijn standaard geschikt als mantelzorgchalet, hiervoor zijn geen speciale aanpassingen nodig. Wij ontwerpen en bouwen voor u een chalet op maat, compleet afgestemd op uw wensen en behoeften. Hebt u bijzondere hulpmiddelen nodig, dan kunnen deze uiteraard ook worden ingebouwd. De meerkosten hiervoor zullen u zeker meevallen.

Geïsoleerde mantelzorgchalets

Onze chalets voldoen aan de isolatiewaarden van de woningbouw volgens het bouwbesluit tot 2012. Is het uw wens of misschien een eis van de gemeente om de mantelzorgchalet te bouwen volgens het nieuwste bouwbesluit van 2015? Ook dan bent u bij van Arragon Chalet-bouw aan het juiste adres. In dit geval noemen wij het een mantelzorgwoning en geen chalet. De kosten hiervoor zijn hoger dan voor de mantelzorgchalets, dit heeft te maken met de extra eisen van het nieuwe bouwbesluit.

De investering

Om u een indicatie te geven van de investering:
Een mantelzorgchalet van 50 m² is leverbaar vanaf € 68 840.- inclusief btw en badkamer, keuken en centrale verwarming.

Mantelzorgchalets zijn altijd individueel en worden aangepast ontworpen en op maat gebouwd.
U bent welkom om een afspraak voor een bezoek te maken. Daarbij worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht en ontvangt u naar aanleiding van uw bezoek een vrijblijvende offerte.

Mantelzorgchalet huren

Tegenwoordig bieden we u ook de mogelijkheid om een TinyHouseXL voor mantelzorg te huren. Dit TinyHouseXL is 45 m2 groot en beschikt over een ruime slaapkamer en een grote badkamer.

De badkamer is uitgerust met een verhoogde wandcloset, een ruim badmeubel met opbergmogelijkheden en een grote douchehoek. Ook is de badkamer standaard voorzien van diverse steunpunten bij de toilet en douchehoek. Op wens kan een douchestoeltje worden geplaatst (en soms is dit al aanwezig). Daarnaast is er een ruime woonkamer met open keuken.

Het gehele TinyHouseXL is rolstoel toegankelijk met brede deuren en overal voldoende ruimte voor een goede doorgang.
Het TinyHouseXL is uitstekend geisoleerd en wordt verwarmd middels een lucht/lucht warmtepomp. Dit is een zeer energie zuinige en comfortabele wijze van verwarmen.

Het TinyHouseXL voor mantelzorg wordt all-electric (gasloos) uitgevoerd.
Op aanvraag kan er ook voor een andere wijze van verwarmen worden gekozen (bijvoorbeeld met gas).

Bekijk de mogelijkheden