Uitmuntende kwaliteit

Bij Van Arragon Chalet-Bouw staan we garant voor kwaliteit. We geven u graag inzicht in hoe wij onze chalets bouwen. Chalets kunnen op twee manieren worden gebouwd: of er wordt een ‘grote toercaravan’ gebouwd of er wordt een ‘klein huis’ gebouwd. U begrijpt dat deze basiskeuze leidt tot een andere wijze van bouwen, werken en materiaalkeuze. Wij bouwen ieder chalet als een huis, met de kwaliteit en comfort die daar bij hoort. Standaard zijn onze chalets voorzien van centrale verwarming, een badkamer met afmetingen zoals die ook in een huis zit en een keuken met apparatuur die u thuis ook wilt hebben.

De bouw van een chalet

De opbouw van onze chalets begint op een zwaar stalen frame, uitgerust met goede en grote wielen en voorzien van een degelijke vloer met een opbouwhoogte van 215 mm. Onze wanden hebben een opbouwdikte van 165 mm (mede afhankelijk van uw wensen). Onze kozijnen zijn voorzien van draai/kiep beslag en de deuren zijn standaard uitgerust met een 3-punts sluiting. Ook het dak is voorzien van zware dakbalken (afmetingen afhankelijk van de dakvorm), bijvoorbeeld 60 x 195 mm, en is uitstekend geïsoleerd. Standaard wordt het dak voorzien van EPDM dakfolie met een verwachte levensduur van minimaal 50 jaar. Het gehele chalet is standaard geïsoleerd met 100 mm houtvezel isolatie (vloer, wanden en dak) met een Rd waarde van 2.63. Natuurlijk kunnen we de isolatie op aanvraag uitvoeren in 150 mm of meer.
Onze chalets zijn zeer geschikt om het gehele jaar te gebruiken. Veel van onze klanten recreëren 365 dagen per jaar in hun chalet.

Bezoek onze werkplaats en ervaar onze kwaliteit

Natuurlijk mag u uzelf overtuigen van de kwaliteit van onze chalets tijdens een bezoek aan onze werkplaats. Graag leggen we u onze keuzes uit en laten u zien hoe onze chalets worden gebouwd. Standaard worden onze chalets afgewerkt met Siberisch Lariks, uitgevoerd in Zweeds rabat. Deze keuze van hout zorgt ervoor dat uw chalet zeer onderhoudsarm is. Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden, zoals onder meer Red Cedar, Douglas of Eiken.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!