Ambachtelijk vakmanschap

  • Wilt u naar uw eigen ontwerp bouwen?
  • Wilt u een chalet in uw eigen stijl?
  • Wilt u zonder meerkosten zelf uw ontwerp maken?
Ja, ik wil een brochure

Ambachtelijk
handwerk

Ecologisch
verantwoord

Hoogwaardige
recreatiewoning

Bent u op zoek naar een maatwerk chalet in plaats van een in massa geproduceerd chalet? Dan bent u bij Van Arragon Chalet-Bouw aan het juiste adres. Onze chalets worden met ouderwets vakmanschap gemaakt. Onze medewerkers werken graag met hout, met hun handen en uit liefde voor het vak. En dat zie je ook weer terug in het eindproduct, misschien wel uw chalet?

Natuurlijke materialen en groot vakmanschap

Onze liefde voor hout en het gebruik van natuurlijke materialen ziet u terug in onze chalets. Van het ontwerp tot en met de bouw, de oplevering en daarna mag u van ons verwachten dat wij aandacht hebben voor uw wensen en met net zoveel aandacht aan uw chalet werken als waarmee u er later gebruik van maakt.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze specialiteiten

Chalet-Bouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten chalet

Een recreatiewoning moet rust, warmte en een geborgen gevoel geven, vinden wij. Er mag iets van uzelf inzitten. En als u de keuze maakt, moet het ook helemaal worden zoals u het zich voorstelt. Want uiteindelijk gaat het erom dat u ervan geniet. Hout is daarvoor bij uitstek geschikt.

Houtstapelbouw

chalet in amsterdam

Een duurzaam en verantwoord houten chalet bouwen

Een chalet met een houtskelet, gestapeld hout, of met ronde houtstammen? Iedere bouwmethode geeft uw recreatiewoning een unieke, eigen uitstraling. Door ons gebruik van duurzame materialen bent u verzekerd van ecologisch verantwoord recreëren.

Rondstambouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Wilt u zelf uw houten recreatiewoning in elkaar zetten? Met Van Arragons doe-het-zelf-pakketten zet u uw droomchalet helemaal naar uw hand. Doordat u iedere plank en schroef kent, is uw chalet nog meer van u. Dat geeft enorme voldoening, trots en rust.

Mantelzorgwoning

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Zoekt u een mantelzorgchalet of een mantelzorgwoning met veel comfort, passend in uw omgeving en ontworpen naar uw eigen wensen en behoeften? Dan is Van Arragon Chalet-Bouw u graag van dienst. Al onze mobiele chalets zijn standaard geschikt als mantelzorgchalet.