Chalet-bouw

  • Uw eigen chalet laten bouwen?
  • Zelf uw chalet ontwerpen?
  • Ontspannen en zorgeloos genieten tijdens de bouw en heel lang daarna?
Ja, ik wil een brochure

Ambachtelijk
handwerk

Ecologisch
verantwoord

Hoogwaardige
recreatiewoning

Mobiele maatwerk chalets

Wij bouwen uw mobiele chalet (met of zonder wielen) geheel naar uw wensen. U zoekt geen standaard model uit en past dit, zo goed als mogelijk, aan naar uw wensen met opties en accessoires. Nee, vanaf de eerste schets zijn uw wensen de basis en samen met onze ervaring realiseren we uw ontwerp tot een mooi en duurzaam gebouwd chalet.

Top kwaliteit ecologische chalets

Al onze chalets worden standaard damp-open geïsoleerd en met natuurlijke materialen gebouwd. Wij bouwen uw chalet op in onze werkplaats in één of meerdere delen (afhankelijk van de grote en het model). Vervolgens plaatsen we de chalet op de door u bepaalde locatie. Voordat de bouw van start gaat, bezoeken we uw locatie om te zien of uw wensen gerealiseerd kunnen worden en brengen we de bereikbaarheid van de locatie in kaart. Vanzelfsprekend adviseren we u tijdens de ontwerpfase en bij de mogelijkheden en keuzes in natuurlijke materialen en duurzame technieken. Onze chalets worden onderhoudsarm afgewerkt (onderhoudsvrij bestaat niet) en staan garant voor vele jaren van onbezorgde ontspanning.

Bent u op zoek naar rust, ontspanning, ruimte en natuur? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Onze specialiteiten

Chalet-Bouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten chalet

Een recreatiewoning moet rust, warmte en een geborgen gevoel geven, vinden wij. Er mag iets van uzelf inzitten. En als u de keuze maakt, moet het ook helemaal worden zoals u het zich voorstelt. Want uiteindelijk gaat het erom dat u ervan geniet. Hout is daarvoor bij uitstek geschikt.

Houtstapelbouw

chalet in amsterdam

Een duurzaam en verantwoord houten chalet bouwen

Een chalet met een houtskelet, gestapeld hout, of met ronde houtstammen? Iedere bouwmethode geeft uw recreatiewoning een unieke, eigen uitstraling. Door ons gebruik van duurzame materialen bent u verzekerd van ecologisch verantwoord recreëren.

Rondstambouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Wilt u zelf uw houten recreatiewoning in elkaar zetten? Met Van Arragons doe-het-zelf-pakketten zet u uw droomchalet helemaal naar uw hand. Doordat u iedere plank en schroef kent, is uw chalet nog meer van u. Dat geeft enorme voldoening, trots en rust.

Mantelzorgwoning

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Zoekt u een mantelzorgchalet of een mantelzorgwoning met veel comfort, passend in uw omgeving en ontworpen naar uw eigen wensen en behoeften? Dan is Van Arragon Chalet-Bouw u graag van dienst. Al onze mobiele chalets zijn standaard geschikt als mantelzorgchalet.