Ja, ik wil een brochure

Ambachtelijk
handwerk

Ecologisch
verantwoord

Hoogwaardige
recreatiewoning

Chalet bouwen in Duitsland

Naast de vele chalets en vakantiehuizen die we in Nederland hebben mogen realiseren, staan er ook al veel chalets in Duitsland. Ook in dit mooie land plaatsen wij vele chalets. De Duitse markt stelt soms specifieke eisen aan de bouw en hier hebben wij jarenlange ervaring mee. We zijn als een van de weinige bedrijven ingeschreven bij de Duitse “Handwerkskammer” en mogen dus met recht zeggen dat we specialist zijn in chalets voor Duitsland. Ook mochten we in de loop van de jaren bouwen volgens het Duitse “bouwbesluit”, dat natuurlijk afwijkt van het Nederlandse. Want ondanks de Europese Unie zijn de regels en eisen overal sterk verschillend.

Heeft u plannen om een chalet te realiseren in Duitsland, dan kunnen we u daarbij uitstekend van dienst zijn met onze kennis en kunde.

Ook voor bouwen in Duitsland, Van Arragon Chalet-Bouw

Onze specialiteiten

Chalet-Bouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten chalet

Een recreatiewoning moet rust, warmte en een geborgen gevoel geven, vinden wij. Er mag iets van uzelf inzitten. En als u de keuze maakt, moet het ook helemaal worden zoals u het zich voorstelt. Want uiteindelijk gaat het erom dat u ervan geniet. Hout is daarvoor bij uitstek geschikt.

Houtstapelbouw

chalet in amsterdam

Een duurzaam en verantwoord houten chalet bouwen

Een chalet met een houtskelet, gestapeld hout, of met ronde houtstammen? Iedere bouwmethode geeft uw recreatiewoning een unieke, eigen uitstraling. Door ons gebruik van duurzame materialen bent u verzekerd van ecologisch verantwoord recreëren.

Rondstambouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Wilt u zelf uw houten recreatiewoning in elkaar zetten? Met Van Arragons doe-het-zelf-pakketten zet u uw droomchalet helemaal naar uw hand. Doordat u iedere plank en schroef kent, is uw chalet nog meer van u. Dat geeft enorme voldoening, trots en rust.

Mantelzorgwoning

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Zoekt u een mantelzorgchalet of een mantelzorgwoning met veel comfort, passend in uw omgeving en ontworpen naar uw eigen wensen en behoeften? Dan is Van Arragon Chalet-Bouw u graag van dienst. Al onze mobiele chalets zijn standaard geschikt als mantelzorgchalet.