Ecologisch gebouwd

  • Wilt u natuurlijke materialen?
  • Wilt u ecologisch bouwen?
  • Wilt u een gezonder binnenklimaat?
Ja, ik wil een brochure

Ambachtelijk
handwerk

Ecologisch
verantwoord

Hoogwaardige
recreatiewoning

Ecologische chalets

Van Arragon Chalet-Bouw maakt, voor zover mogelijk, gebruik van natuurlijke of recyclebare materialen bij de bouw van uw chalet. Een gezond binnenklimaat is een belangrijke voorwaarde bij het gebruik van uw chalet. Hierbij is veel mogelijk. Wilt u afgeschermde elektra kabels of een netvrijschakelaar in verband met gevoeligheid voor elektromagnetische velden, dan is dit mogelijk en voor ons niet nieuw. Onze klanten hebben vaak specifieke wensen met betrekking tot een gezond leefklimaat.

Natuurlijke materialen de standaard

Het gebruik van natuurlijke materialen is bij Van Arragon Chalet-Bouw de standaard. Wij gebruiken geen glas- of steenwol of isolatiematerialen die gemaakt worden van aardolie.
Producten gebaseerd op aardolie (voor isolatie of als gevelbekleding) zijn naar onze mening niet duurzaam en belasten het milieu en de gezondheid van de bewoner.
Door te isoleren met natuurlijke isolatiematerialen is het ook mogelijk om damp-open te isoleren. Zie onze pagina met uitleg hierover.
Hebt u vragen of wilt u speciale wensen bespreken, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Onze specialiteiten

Chalet-Bouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten chalet

Een recreatiewoning moet rust, warmte en een geborgen gevoel geven, vinden wij. Er mag iets van uzelf inzitten. En als u de keuze maakt, moet het ook helemaal worden zoals u het zich voorstelt. Want uiteindelijk gaat het erom dat u ervan geniet. Hout is daarvoor bij uitstek geschikt.

Houtstapelbouw

chalet in amsterdam

Een duurzaam en verantwoord houten chalet bouwen

Een chalet met een houtskelet, gestapeld hout, of met ronde houtstammen? Iedere bouwmethode geeft uw recreatiewoning een unieke, eigen uitstraling. Door ons gebruik van duurzame materialen bent u verzekerd van ecologisch verantwoord recreëren.

Rondstambouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Wilt u zelf uw houten recreatiewoning in elkaar zetten? Met Van Arragons doe-het-zelf-pakketten zet u uw droomchalet helemaal naar uw hand. Doordat u iedere plank en schroef kent, is uw chalet nog meer van u. Dat geeft enorme voldoening, trots en rust.

Mantelzorgwoning

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Zoekt u een mantelzorgchalet of een mantelzorgwoning met veel comfort, passend in uw omgeving en ontworpen naar uw eigen wensen en behoeften? Dan is Van Arragon Chalet-Bouw u graag van dienst. Al onze mobiele chalets zijn standaard geschikt als mantelzorgchalet.