Eigen ontwerp

  • Wilt u naar uw eigen ontwerp bouwen?
  • Wilt u een chalet in uw eigen stijl?
  • Wilt u zonder meerkosten zelf uw ontwerp maken?
Ja, ik wil een brochure

Ambachtelijk
handwerk

Ecologisch
verantwoord

Hoogwaardige
recreatiewoning

Ontwerp uw eigen chalet

In de chaletbouw is het gebruikelijk om met vaste modellen te werken waaruit u uw keuze maakt. Deze modellen kunt u middels opties aanpassen aan uw eigen wensen. Van Arragon Chalet-Bouw werkt anders, wij ontwerpen ieder chalet vanaf de eerste schets samen met de klant. Dit geeft u alle vrijheid bij het ontwerp van uw chalet. Zo kunt u uw wensen realiteit maken. Ook het uiterlijk van uw chalet kunnen we volledig afstemmen op uw wensen. Dat kan bijvoorbeeld zeer modern en strak tot heel traditioneel en sfeervol.
Op onze website kunt u vele ontwerpen zien en inspiratie en ideeën opdoen voor uw chalet. En ook als u geheel andere wensen hebt, is dit (bijna altijd) mogelijk.

Het moet technisch mogelijk zijn om te bouwen en het dient te passen in ons duurzame concept. Wij isoleren bijvoorbeeld niet met glaswol of PUR isolatie. U kunt dus, voor dezelfde prijs, uw eigen ontwerp naar uw eigen stijl laten bouwen, hoogwaardig geïsoleerd en met natuurlijke materialen gebouwd.

Onze specialiteiten

Chalet-Bouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten chalet

Een recreatiewoning moet rust, warmte en een geborgen gevoel geven, vinden wij. Er mag iets van uzelf inzitten. En als u de keuze maakt, moet het ook helemaal worden zoals u het zich voorstelt. Want uiteindelijk gaat het erom dat u ervan geniet. Hout is daarvoor bij uitstek geschikt.

Houtstapelbouw

chalet in amsterdam

Een duurzaam en verantwoord houten chalet bouwen

Een chalet met een houtskelet, gestapeld hout, of met ronde houtstammen? Iedere bouwmethode geeft uw recreatiewoning een unieke, eigen uitstraling. Door ons gebruik van duurzame materialen bent u verzekerd van ecologisch verantwoord recreëren.

Rondstambouw

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Wilt u zelf uw houten recreatiewoning in elkaar zetten? Met Van Arragons doe-het-zelf-pakketten zet u uw droomchalet helemaal naar uw hand. Doordat u iedere plank en schroef kent, is uw chalet nog meer van u. Dat geeft enorme voldoening, trots en rust.

Mantelzorgwoning

chalet in amsterdam

Geniet van uw karakteristieke houten vakantiehuis of chalet

Zoekt u een mantelzorgchalet of een mantelzorgwoning met veel comfort, passend in uw omgeving en ontworpen naar uw eigen wensen en behoeften? Dan is Van Arragon Chalet-Bouw u graag van dienst. Al onze mobiele chalets zijn standaard geschikt als mantelzorgchalet.